Beauty & Wellness by Nikita
/

Halsteren

 

Uitgebreide informatie over de gezichtsbehandelingen

Refresh behandeling  €29,50 - Ook geschikt voor mannen!

Kennismakingsbehandeling. Oppervlaktereiniging om uw huid schoon te maken. Dieptereiniging om uw dode huidcellen te verwijderen en de huid nog dieper te reinigen. Een maskertje om uw huid te verzorgen in combinatie met het waterdamp apparaat voor ontspanning en om het masker dieper in te laten werken. Deze behandeling wordt afgesloten met een verzorgende en beschermende crème. Indien gewenst wordt er voor een meerprijs van €6,00 een make-up aangebracht. Wilt u tijdens deze behandeling b.v. uw wenkbrauwen laten epileren of uw bovenlip laten harsen? Dan reken ik hier voor €5,00 extra.


Relax behandeling €50,00

Deze behandeling is geheel gericht op uw ontspanning. Een relaxmomentje wat je jezelf eens moet gunnen. Je bent altijd druk en dit is zeker iets wat jij verdiend! Een complete behandeling, geschikt voor elk huidtype. 

De behandeling wordt gestart met een ontspanning, of hotstone massage op uw rug. Zo bent u al heerlijk ontspannen voordat we aan de gezichtsbehandeling beginnen.

Oppervlaktereiniging om uw huid schoon te maken. Dieptereiniging om uw dode huidcellen te verwijderen en de huid nog dieper te reinigen. Het bijwerken van de wenkbrauwen en het harsen van de bovenlip (of 2 andere losse modulen die voor u gewenst zijn) Een chocolade masker. De bijzondere eigenschappen van cacao zorgen voor een hydraterende, kalmerende en ontstekingsremmende werking. Een hoge concentratie aan polyfenolen remmen als anti-oxidanten het huidverouderingsproces door de bestrijding van vrije radicalen. De zachte textuur voelt weldadig aan op de huid. Een masker op gezicht of schouderpartij geeft een heerlijk ontspannen gevoel. Is pure verwennerij van hoog niveau met als resultaat een verzorgde en stralende huid. Dit in combinatie met het waterdamp apparaat voor ontspanning en om het masker dieper in te laten werken. Het uitzuiveren van eventueel aanwezige mee-eters of puistjes. Een heerlijke gezichtsmassage voor optimale ontspanning en stimulatie van de doorbloeding. Deze behandeling wordt afgesloten met een verzorgende en beschermende crème. Indien gewenst wordt er voor een meerprijs van €6,00 een make-up aangebracht. Wilt u tijdens deze behandeling b.v. uw wenkbrauwen of wimpers extra laten verven naast dat u al 2 andere losse modulen hebt gekozen? Dan wordt hiervoor een meerprijs van €5,00 gerekend.


Huid tot 21 jaar* €34,50

De jonge huid. Deze huid heeft vaak nog niet veel nodig. Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van producten uit de Aloë Vera lijn van Nouvial. Deze zijn geschikt voor elk huidtype. 

Deze behandeling is gebaseerd op het reinigen en uitzuiveren. Oppervlaktereiniging om uw huid schoon te maken. Dieptereiniging om uw dode huidcellen te verwijderen en de huid nog dieper te reinigen. Het verwijderen van onzuiverheden zoals mee-eters en puistjes. Een anti pollution masker. Het Anti pollution peel-off mask reinigt de huid en herstelt de huidbarrière door middel van een effetieve combinatie van actieve kool, witte ginseng wortel en de algensoort chlorella. De huid zal na gebruik van dit masker schoon en fris aanvoelen. In combinatie met het waterdamp apparaat voor ontspanning en om het masker dieper in te laten werken. Deze behandeling wordt afgesloten met een verzorgende en beschermende crème. Het wordt afgeraden na deze behandeling die zelfde dat nog gezichtsmakeup (foundation o.i.d.) te dragen. Een oogmakeupje is uiteraard geen probleem. Wilt u tijdens deze behandeling b.v. uw wenkbrauwen laten epileren of uw bovenlip laten harsen? Dan reken ik hier voor €5,00 extra.


Normale / vochtarme huid* €39,50

Een complete behandeling voor de normale huid. Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van producten uit de Aloë Vera lijn van Nouvial. Deze zijn geschikt voor elk huidtype. 

Oppervlaktereiniging om uw huid schoon te maken. Dieptereiniging om uw dode huidcellen te verwijderen en de huid nog dieper te reinigen. Het bijwerken van de wenkbrauwen en het harsen van de bovenlip (of 2 andere losse modulen die voor u gewenst zijn) Een Aloë Vera masker Dit crèmemasker is voor elk huidtype geschikt, maar vooral voor een vochtarme, verwaarloosde huid. Het Aloë Vera masker heeft een veelzijdige werking. Naast reinigende eigenschappen werkt het ook hydraterend en herstellend. Het masker bevat een hoog percentage Aloe vera en veel actieve ingrediënten zoals Betaïne en een Biosacharide voor de hydratatie van de huid, terwijl Macadamia olie en Avocado-olie met huid-identieke lipiden, anti-oxidanten en een hoog fytosterolgehalte de huid voeden, beschermen en het verouderingsproces remmen. Door het Agave extract krijgt de huid een zijdezacht gevoel na de behandeling. In combinatie met het waterdamp apparaat voor ontspanning en om het masker dieper in te laten werken. Het uitzuiveren van eventueel aanwezige mee-eters of puistjes. Een heerlijke gezichtsmassage voor optimale ontspanning en stimulatie van de doorbloeding. Deze behandeling wordt afgesloten met een verzorgende en beschermende crème. Indien gewenst wordt er voor een meerprijs van €6,00 een make-up aangebracht. Wilt u tijdens deze behandeling b.v. uw wenkbrauwen of wimpers extra laten verven naast dat u al 2 andere losse modulen hebt gekozen? Dan wordt hiervoor een meerprijs van €5,00 gerekend.


Rijpere huid* €43,50

Voor de huid vanaf 40 jaar. Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van producten uit de Collageen lijn van Nouvial. Deze zijn geschikt voor de rijpere huid. Collageen is een huid eigen stof die voor stevigheid in de huid zorgt. 

Oppervlaktereiniging om uw huid schoon te maken. Dieptereiniging om uw dode huidcellen te verwijderen en de huid nog dieper te reinigen in combinatie met het waterdamp apparaat voor ontspanning. Het uitzuiveren van eventueel aanwezige mee-eters of puistjes. Het bijwerken van de wenkbrauwen en het harsen van de bovenlip (of 2 andere losse modulen die voor u gewenst zijn) Een heerlijke gezichtsmassage voor totale ontspanning en stimulatie van de doorbloeding. Deze behandeling wordt afgesloten met een cerelastine masker. Een effectief luxe masker voor een droge en verslapte huid op basis van ceramide liposomen. Ceramiden zijn huideigen lipiden die een belangrijk bestanddeel vormen van de cellen in de opperhuid. Het ontbreken hiervan veroorzaakt ernstig vochtverlies en geeft daardoor een slappe en vaak ruwe sterk uitgedroogde huid. Een speciaal crocus-extract zorgt voor extra aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid steviger aanvoelt. Een krachtige moisturizer zorgt tevens voor een hoger vochtgehalte. Het masker geeft de huid dan ook hernieuwde veerkracht en een mooi glad aanzien. Het masker hoeft niet te worden afgenomen, omdat het snel door de huid wordt opgenomen. Het wordt daarom afgeraden om na deze behandeling nog gezichtsmakeup (foundation o.i.d.) te dragen.Wilt u tijdens deze behandeling b.v. uw wenkbrauwen of wimpers extra laten verven naast dat u al 2 andere losse modulen hebt gekozen? Dan wordt hiervoor een meerprijs van €5,00 gerekend.


(Over) Gevoelige huid* €45,50

Voor de (over) gevoelige huid. Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van producten uit de Azuleen lijn van Nouvial. Deze zijn geschikt voor de gevoelige huid. 

Oppervlaktereiniging om uw huid schoon te maken. Dieptereiniging om uw dode huidcellen te verwijderen en de huid nog dieper te reinigen. Het bijwerken van de wenkbrauwen en het harsen van de bovenlip (of 2 andere losse modulen die voor u gewenst zijn) Een sensitive skin maak. Dit is een zacht hydraterend crèmemasker voor de gevoelige huid en door haar reinigende eigenschappen ook zeer geschikt voor de onzuivere huid. Bisabolol en het extract van ogentroost zorgen voor een kalmerende ontstekingsremmende werking. terwijl avocado-olie en macadamia olie met vitaminen en fytosterolen bijdragen aan een betere structuur van de huid, waardoor deze zachter en gladder aanvoelt. In combinatie met het waterdamp apparaat voor ontspanning en om het masker dieper in te laten werken. Het uitzuiveren van eventueel aanwezige mee-eters of puistjes. Een heerlijke gezichtsmassage voor optimale ontspanning en stimulatie van de doorbloeding. Deze behandeling wordt afgesloten met een verzorgende en beschermende crème. Indien gewenst wordt er voor een meerprijs van €6,00 een make-up aangebracht. Wilt u tijdens deze behandeling b.v. uw wenkbrauwen of wimpers extra laten verven naast dat u al 2 andere losse modulen hebt gekozen? Dan wordt hiervoor een meerprijs van €5,00 gerekend.

 

Acne behandeling €48,00

Deze behandeling is geschikt voor de acne huid. Ook wanneer u veel last heeft van onzuiverheden wordt het aangeraden voor deze behandeling te kiezen. Deze is tevens geschikt voor de (extreem) vette huid. Oppervlaktereiniging om uw huid schoon te maken. Dieptereiniging door middel van een enzymatische peeling Voor het op milde wijze verwijderen van de dode huidcellen van de opperhuid om weer een gladde en glanzende huid te verkrijgen. Kan voor elk huidtype worden gebruikt, behalve voor een zéér gevoelige huid. Bij dit type peeling/lysing worden de dode huidcellen van de hoornlaag verwijderd door middel van twee eiwitsplitsende enzymen, namelijk papaïne uit de papayavrucht en bromelaïne uit de ananas. Enzymatic peeling is in poedervorm en bevat tevens een geringe hoeveelheid micro-alg om de opperhuid te polijsten, waardoor de huid extra gaat glanzen. In combinatie met het waterdamp apparaat voor ontspanning en om er voor te zorgen dat de peeling niet in droogt. Het uitzuiveren van aanwezige mee-eters of puistjes. Een deep clearing masker, dit is een zuiverend crèmemasker dat geschikt is voor de vette huid of een onzuivere huid met puistjes. Dit masker met extracten van hoefblad, melisse en tijm zorgt voor een reinigende en hydraterende werking op de huid. De zonnebloemolie en avocado-olie met huid-identieke lipiden en een hoog fytosterolgehalte voeden en beschermen de huid, waardoor de conditie van de huid opvallend verbetert. Deze behandeling wordt afgesloten met een acnecare creme. Acnecare dient voor de effectieve behandeling van een huid met acne op basis van tea tree oil, een werkstof met zeer sterke antibacteriële en ontstekingswerende eigenschappen. Tea tree oil is voor deze toepassing ingekapseld in cyclodextrine. Dit werkstoffencomplex heeft als voordeel dat de antibacteriële werking langer aanhoudt, er geen ontleding door oxidatie kan optreden en praktisch reukloos is. Bovendien adsorbeert cyclodextrine talg en remt het de productie van talg, waardoor minder comedonen ontstaan. Het wordt afgeraden om na deze behandeling make-up te dragen. Wilt u tijdens deze behandeling bijvoorbeeld uw wenkbrauwen laten epileren? Dan wordt hiervoor een meerprijs van €5,00 gerekend.

In kuurverband á 6 behandelingen  €240,00 (1 behandeling gratis)

Deze kuur wordt binnen 6 weken uitgevoerd. Elke week komt u langs voor 1 acne behandeling. Er worden bij elke behandeling foto's gemaakt zodat ook u later het resultaat in stappen kunt zien. Het wordt aangeraden om thuisverzorgingsproducten aan te schaffen om tussen de behandelingen door en ook na de kuur zelf de huid bij te kunnen houden.